Home > Disclaimer

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Botteram Bikes VOF is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Botteram Bikes VOF of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Botteram Bikes VOF worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Botteram Bikes VOF heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Botteram Bikes VOF links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Botteram Bikes VOF van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Botteram Bikes VOF 2019.

 
Botteram Bikes VOF
Schoolstraat 29
5561 AH  Riethoven
T (040) 204 07 60
F
E info@botterambikes.nl
Home
Contact
Disclaimer